Czy i gdzie można dostać reparaturki do 600-setki (z Accorda nie pasują - mają za duży łuk)
Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 17:53 Reparaturki do 600-tki
Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... Jeszcze raz dzięki
Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał.
pasuja tylko trzeba wiedziec jak spasowac...
turus napisał/a:
Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... Jeszcze raz dzięki
Podaj moj numer blacharzowi i niech mi powie jak mam wyciac to mu wytne tak jak chce, znam sie troszeczke na lakierce-blacharce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum