Wysłany: Czw Lis 06, 2008 18:47 [ Rover 200 1.6SI automat CVTCVT 1997 ]Auto z jednym kluczem
Kupiłem auto z jednym kluczem niestety.
Klucz jest taki jakby "wyginający" się + centralny zamek z alarmem. Czy jest możliwość dorobienia klucza? Zaznaczam że jak próbuje otworzyć auto samym kluczykiem to włącza się alarm.
Gdzie mogę dorobić na zapas klucz pasujący?Nie wiem czy mam immobilizer.Auto jest z roku 1997.Pochodzę z Piotrkowa Tryb.
Ostatnio zmieniony przez nowy_posiadacz Pią Lis 07, 2008 09:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 18:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kluczyk powinni Ci dorobić w każdym punkcie dorabiania kluczy. Ja za dorobienie do mojego płaciłem 20zł, na miejscu w 2 minuty mi dorobili. Jeśli chodzi o pilota to już większy problem i koszty. Ale najważniejsze mieć 2 kluczyki. Bez pilota się do auta dostaniesz, a bez kluczyka już by był problem.
tak tylko że oryginalny klucz jest razem z breloczkiem tzn właśnie z centralnym zamkiem wieć nie daj boże jak zgubie to to nie dostanę się do auta bo alarm będzie piszczał:(
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
nowy_posiadacz, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum