Witam. Mam problem z wycierackami. Od pewnego czasu gdy włączam wsteczny bieg ,włącza mi sie tylna wycieraczka, a w przednich spala mi się bezpiecznik. Ma ktoś pomysł gdzie leży przyczyna zwarcia? Dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 16:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przedewszystkim proponował bym żebyś zrobił dopiski do tematów bo założyłeś dwa identyczne ale w treści zawierają różne problemy
Dla ułatwienia wiązka przechodzi przez prawą przelotkę klapy w lewej jest wężyk spryskiwacza.W moim przypadku na szczeście żaden kabelek nie był przerwany ale trzy były przetarte do gołego. Zaizolowałem i jest OK
Witam. Mam problem z wycierackami. Od pewnego czasu gdy włączam wsteczny bieg ,włącza mi sie tylna wycieraczka, a w przednich spala mi się bezpiecznik. Ma ktoś pomysł gdzie leży przyczyna zwarcia? Dzięki za pomoc.
zapewne masz zwarcie w tylnej wiązce, jak otworzysz klapę po prawej stornie masz gumową osłonę. Biegną w niej przewody, musisz zdjąć tą gumę i obejrzeć te przewody.
Proponuję również zdjąć z klapy ten czarny plastik i obadać wiązkę idącą do silnika wycieraczki.
Miałem podobne objawy i naprawa wiązki rozwiązała problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum