Kto sie zapowiada na spot ? na razie glucho, ostatnimi czasy kruszon zakladal temat, ale tereaz pewnie siedzi jak posag O_o i juz nie przyjedzie wiecej, chyba ze marka nie bedzie
ja postaram sie podjechac, ale to zalezy ile osob sie ma pojawic bo to dlugi weekend itp.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 00:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gość
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 07:49
Elo,
Może ja się pojawię swoim "pierdziołkiem" zanim oddam go w ręce Mariusza.
Tylko mogę nie trafić, bo to mój "pierwszy raz" .
Ja wyjeżdżam na cały długi weekend, więc mnie tym razem nie będzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie udało mi się być na czas, przejeżdżałem obok CH w drodze do domu około 21:30 i nikogo nie widziałem na zewnątrz, więc albo już nikogo nie było, albo wszyscy schowali się na parkingu podziemnym, który nie wiem gdzie jest, więc sobie odpuściłem. Następnym razem.
_________________ Pozdrawiam, Marcin
był: 216Si '97 Tahiti Blue
Przecież jest opisane - parking piętrowy (nie podziemny) Carrefour, sektor 1F...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum