Posiadam radio Alpine Symphony (2DIN z dużym wyświetlaczem) wraz ze zmieniarką i mam możliwość kupienia oryginalnego całego zestawu tj subwoofer + wzmacniacz firmy Harman/Kardon wraz z okablowaniem.
Czy nie będzie problemy z jego podłączeniem, czy taki zestaw który obecnie posiadam będzie dobrze współpracował z tym który zamierzam nabyc.
Prosze o info.
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 08:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czesc, jezeli wszystko zrobisz dobrze to nie bedzie problemu.... co do sprzętu to średnai klasa z tendencją w dół, zalezy od subowera co tam ebdziesz mial dokladnie, jakie kable itd... z podlaczeniem jest troche zabawy, ale zeby ulatwić Ci życie popatrz jutro w usterkach i poradach technicznych, wrzuce temat ze zdjęciami odnośie montażu Car Audio w Roverku, co gdzie i jak...
Posiadam radio Alpine Symphony (2DIN z dużym wyświetlaczem) wraz ze zmieniarką i mam możliwość kupienia oryginalnego całego zestawu tj subwoofer + wzmacniacz firmy Harman/Kardon wraz z okablowaniem.
Czy nie będzie problemy z jego podłączeniem, czy taki zestaw który obecnie posiadam będzie dobrze współpracował z tym który zamierzam nabyc.
Prosze o info.
pzdr.
Powiem Ci, że ładny efekt możesz uzyskać z 4 głośników, np. pioneer + tuba i wzmacniacz (niekoniecznie HK). Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z tego jak gra w samochodzie. Muszę kupić jeszcze 4 "cyki" i będzie gitara.
Początkowo cena sięgała 400 zł ale udało sie zbić do 300 zł. I nie mam pojęcia czy ten sprzęt jest godny tej ceny. Z drugiej strony to wielki plus za to, że montuje sie go pod półką w bagazniku wiec nie będzie zabierał dolnej przestrzeni bagaznika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum