Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:01 [214SI, 1.4 103PS 97r] czesc integralna? tak oder nicht? :)
yo
na samym poczatku wyjasnienie: jestem troszeczke laikiem z mechaniki wiec niech Was nie dziwi moje pytanie ponizej:
mam do wymiany lozyska z tylu ale mechanik powiedzial ze musze kupic cale piasty bo to wersja z tarczami z tylu i ABS i ze inaczej sie nie da, prawda to czy chce mnie naciagnac? rozumiem ze piasta jest juz czescia intergalna i jak sie ja kupi to pod pojeciam piasta rozumie sie "lozysko + cos tam jeszcze"
z gory dzieki za odpowiedz
see yaa
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prawda, dlaczego myślisz zaraz że chce Cię naciągnąć? Myślę że mechanikom należy się zaufanie. Pomyśl że w jego rękach jest Twoje i innych zdrowie i życie.
Gdyby to było takie oczywiste , to nie byłoby tego forum, a przynajmniej rozdziału "Usterki i porady techniczne". Jak mniemam masz to szczęście iż twój mechanik jest godny zaufania i bez wahania i jakichkolwiek wątpliwości oddajesz swoje auto oraz wszystko co za tym idzie , w jego zaufane ręce. Pozazdrościć tylko, pozytywnie oczywiście !
Dzięki, że w pierwszej kolejności odpowiedziałeś koledze.
Są tacy co nie mają tyle szczęścia i nie tylko, co Ty, R-200, .
iż twój mechanik jest godny zaufania i bez wahania
Mundi, ZTCW, to R200 sam się mechaniką 'bawi'
R200, wyluzuj NIejednemu mechanikowi można zarzucić naciągactwo - "nie da się, trzeba cały silnik/skrzynię itp. wymienić, bo części nie występują...." Sam to przechodziłem (z Cytryną). Teraz przynajmniej wiem, gdzie nie można jechać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum