Wysłany: Nie Lis 16, 2008 23:51 Zlot w Rzeszowie!!!
Zakładam nowy temat żeby nie było.
Tak więc kto jest chętny na zlocik?? Może macie inne propozycje co do daty?? no i oby się na pojawiło jak najwięcej, a nie 4 osoby na krzyż....
Ostatnio zmieniony przez barti101 Sob Lis 29, 2008 16:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 23:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
melduję się!!! kiedy tylko chcecie ja się dostosuję tylko taka mała propozycja, zimno jest jak diabli, może spotkamy się np pod auchon i skoczymy na np pizze etc??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 12:37
rzeszow mi pasuje pisze sie sobota lub niedziela nie wiem gdzie jest auchem jak juz to galeria lub okolice tesco wim jak tam dojechac:D chetnie pogadam z innymi wlascicielami roverkow pozdro
[ Dodano: Wto Lis 18, 2008 12:45 ]
chodz ja zamaist pizzy wolalbym wypad za miasto jakis ogien kielbaska i wspolna pogawedka zimno mi nie starszne szczegolnie ze moze bedzie slonecznie
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Widzę, że się temat lekko ruszył.
Co do dnia to ustalmy już może niedziele 29 XI.
Miejsce. proponuje:
1. Podpromie - obok "nowego" mostu zamkowego
2. Auchan - Krasne
3. Tesco - ul. Powst. Wa-wy
4. Biedronka - za Mc'donalds, droga na WSK
OK, ja tu widzę ok 6 osób. Niedziela 30 XI - Auchan, jednogłośnie więc zostaje.
Więc panowie ustalamy godzinę tylko i staramy się o jak największą frekwencje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum