zalozylem konto na picasie i bede pewnie tam wrzucal zdjecia typowo motoryzacyjne, bo te inne to na blogu ( http://fotomysli.ownlog.com ) i w galeriach netowych i w paru innych miejscach wisza
moze ktos ma podobne i sie pochwali
niebawem jak sie ogarne ze zdjeciami z soboty to zaloze o MG i Roverkach folder
Hmm no skoro zapraszasz to i ja się pochwalę swoją skromną profanacją sztuki. Ja to czysto amatorsko i tak raczej dla zabawy/odstresowania od pracy. Raz lepiej raz gorzej ale zawsze mi sprawia frajdę polatanie po torze i strzelenie paru fotek. Tutaj link niestety imageshack.us (czasem strasznie zamula) ale jakoś nie mogę się przenieść na jakiś inny serwer http://profile.imageshack.us/user/misi3k/images/
Co do Twoich zdjęć całkiem fajne, kilka ujęć naprawdę mi się podoba.
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Maniaq super!!!!!! bardzo mi sie podobują te focie rispekcik ja mam też kilka z rajdów i offroadu to zapodam za chwile, bo narazie oglądam arcydzieła Miska
PS. Subaru wymięka
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
raczej potężną dawke uznania bo foty sa super!!!
http://picasaweb.google.p...i/MojeFotoMoto#
te foty, co motorki mają w czasie jazdy były robione z szyberdachu ROverka 623Si, ofkors motorki miały pyrkać 60km/h, w wyszło jak wyszło....leżałem na dachu Roverka, filmowałem i robiłem fotki a tato zapychał ponad 100km/h pod prąd lewym pasem nie ma to tamto, bałem się z deczka
moje narazie to sa pstryki dla ludzi z klubu subaru, te lepsze zostawiam na pozniej. plakatowo/gazetowo je zrobie w duzym formacie i moze odbitki porobie takie 40/60
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez maniaq Sro Lis 19, 2008 01:16, w całości zmieniany 1 raz
maniaq a dlaczego picassa. Wszystko w niej spoko ale obrazki marnej wielkosci.
Proponowalem Ci juz wczesniej to: www.roverki.pl/galeria/ - z loginem i haslem indywidualnym. Kruszon ma, Brt tez chyba.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Markzo, kilka Twoich z terenówkami super. Co do motorków to szkoda, że nie użyłeś jakiegoś wyższego czasu, mogłoby wyjść coś na prawdę super Tomi, fajne te z pierwszego linku a szczególnie (nie wiem czemu ) podoba mi się zdjęcie białego R200 z flagą.
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Misiek, wiem, że nie wyszło ekstra ale starałem sie z auta nie wypaść, nie myslałem o ustawieniach aparatu, tryb sportowy i jazda
Tomi, zacne fotki z MERC sie mi podobają bardzo!
Markzo, no to polecam jak najszybciej przerzucić się na pół manual (przesłona lub czas) i od razu zauważysz różnicę. Jak dla mnie kupienie lustra i pstrykanie na auto jest jak kupienie Ferrari i korzystanie tylko z jedynki.
tomi twoje fotki mi sie podobaja te z 1 linka, z pozostalych masz dobre strzaly ale brak mi troche w nich obrobki i majstrowania kontrastami itp zeby wyciagnac znich - no i GO spora, a ja lubie jak jest mocniej kierowana
podoba mi sie twoje operownie GO wlasnie w pierwszym linku - podoba sie
markzo , ale pozbawiles te motory ruchu wlasnie poprzez uzycie trybu sport, ktory probuje zamrozic bardziej ruch
rowniez nie kumam programow w lustrze uznaje 3 av , tv i m
av jak 80 % fot robie, bo decyduje o tym jak cos pokazac i co pokazac a co nie.
tv jak jest ... a razcej nie ma swiatla i wiem ze ponizej pewnego czasu nie moge zejsxc bo nie utzrymam zdjecia, wtedy poswiecam glebie dla samego zdjecia, zeby wogole wyszlo.
m - w studio
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum