Mnie się tak ułożyło, że sobotę (prawie całą, w zależności co mi Violla za niespodzianki wymyśli) to mam wolną i niedzielę, też
Są dwa projekty ale trzeababy je przegadać na spocie. Spot w święta pewnie nie odbędzie się więc mamy mało czasu do zlotu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Kolego ze zlotej 45tki, ktory ujawniles sie tydzien temu-jesli wybierasz sie na spot i jedziesz z Mokotowa to odezwij sie-wczoraj zostawilem Rovera w Twojej okolicy wiec tez bede jechal z ul Sieleckiej-we 2 bedzie razniej
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Dzisiaj i jutro Polska będzie pod wpływem umacniającego się wyżu, którego centrum zalegać będzie jutro nad krajami Beneluxu i Wyspami Brytyjskimi, w chłodnej masie powietrza. Wzrost ciśnienia, generujący zstępujące prądy powietrza zapewni na ogół słoneczna pogodę, z małym lub umiarkowanym zachmurzeniem, głównie przez chmury wysokie, na północy i południowym zachodzie zachmurzenie będzie duże z możliwymi słabymi opadami deszczu na północnym wschodzie kraju. Charakterystyczna cechą pogody w chłodnej masie powietrza, przy nocnych rozpogodzeniach i niewielkim zachmurzeniu w dzień jest duża różnica temperatury noc – dzień. Możemy to zaobserwować na naszych mapach i diagramach prognostycznych, różnica ta wynosi lub przekracza 10 stopni C. Jednocześnie warto zauważyć, że przy niskiej wilgotności powietrza w dzień i słabej prędkości wiatru, wykres temperatury powietrza pokrywa się z wykresem temperatury odczuwalnej. Pamiętamy, że kilka dni temu, przy dużej wilgotności powietrza i silnym, porywistym wietrze różnica wynosiła nawet 10 stopni C.
T. odczuw. 14 °C
Wiatr 11 km/h
Porywy 31 km/h
Chmury 40-50% nieba
Opady 0.1 mm / 12 h
Ciśnienie 1024 hPa
Wilgotność 50%
Termika ciepło i sucho
Biomet korzystny
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Raptile Sob Kwi 16, 2011 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 10:26
MaReK napisał/a:
Zobaczysz na spocie
A może by nakręcić coś z ze scenariuszem??
W podobnej konwencji co poprzednie. Mam wrażenia, że poprzednia konwencja nie wypali. W sensie nie będzie efektu, bo nie będzie zaskoczenia.
Dlatego chciałbym razem z Wiazrdem i Kristoferem przedstawić Wam nasz scenariusz
Tomi napisał/a:
W sensie nie będzie efektu, bo nie będzie zaskoczenia.
Może będzie, w zależności od tego co jeszcze zostanie napisane
Projekt jest dodatkiem, na pewno musimy mieć coś co na Zlocie zaskoczy wszystkich
Może warto pomyśleć o takim konkursie i zdrowej rywalizacji pomiędzy frakcjami Roverkowymi z całej Polski, Trójmiasto, Dolny Śląsk, Rzeszowskie, Poznań i Kraków... mogliby wziąć udział w zabawie. Coś jak projekty "warszawiak" czy "trójząb"
Kto ma dzisiaj ochotę coś popstrykać? Za dnia oczywiście.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
witam, dziś rozmawiałem z swoim prezesem i wspomniałem mu że teraz mieszkam niedaleko niego i powiedział mi że w okolicy tj na lotnisku bemowo jest jakiś "festyn" dwudniowy, jutro podobno ma być 1/4mili, ktoś coś wie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum