Wysłany: Nie Lis 23, 2008 19:12 [MG ZS 120 03'] Problem z alarmem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Małe pytanko mam co i jak sprawdzic jeszcze bo sie okazalo po rozmowie z jednym kacikowiczem ze moj alarm nie dzial jak trza sprawdzilem narazie ze krancowki w drzwiach dzialaj i w klapie bagażnika teraz bym musial sprawdzi ta co jest w przedziale silnika tylko jak ja sprawdzic ? wyciagnac ja i zewrzec ktores piny ? tylko ktore bo alram sie nie zaklacza tylko sma centralny tak wychodzi na dzien dzisiejszy
I jeszce jedno gdzie siedzi centralka od alarmu gdzie ja szukac ?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pon Lip 04, 2011 22:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 00:52
kolego czy jeśli zamkniesz auto , to mrugnie 3 razy kierunkami?? , I JAKI Typ masz pilota.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 07:32
PHJOWI napisał/a:
kolego czy jeśli zamkniesz auto , to mrugnie 3 razy kierunkami?? , I JAKI Typ masz pilota.
niestety jak zamykam auto to tylko centralny sie zamyka auto nie mruga swiatlami ale sie uzbraja bo dioda mryga po chwili a co do pilota na pilocie jest napis 3TXA key
[ Dodano: Sro Lis 26, 2008 20:37 ]
jest cos takiego czy to jest zintegrowane z zamkiem ?
a co ma być ?
może po prostu obydowę masz od 3TXA, bo raczej środek powinieneś już mieć inny...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 18:14
sTERYD napisał/a:
Cytat:
a co ma być ?
może po prostu obydowę masz od 3TXA, bo raczej środek powinieneś już mieć inny...
co do pilota to mam 17TN czyli srodek 3TXD zeby kazdy wiedzial jak to sie ma jedno do drugiego
a co do alarmu to tak jak PHJOWI podpowiedzial padla krancowka od klapy tylnej jak odpiolem od niej kostke to alarm ładnie wyje jak otworze klape
ale ma pytanko jak ten zamek wyciagnac bo musze cos z ta krańcówka zrobic
no i jeszce furak niestety nie mryga oczkami przy zamykaniu ale moze to byc wina tego ze mi brakuje zamka w drzwiach kierowcy jutro rozbiore drzwi i sie przekonam czego tam brakuje
no chyba ze mecie jeszce jakies pomysly co sprawdzic ??
witam kolegow mam problem z darciem paska od alternatora piszczy i sie slizga najprawdopodobniej jest krzywe kolko alternatora czy mozna kupic gdzie same kolko czy trzeba kupic caly alternator ? moze ma ktos sprawdzonego sprzedawce takich urzadzonek?
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 18:45
gosia napisał/a:
witam kolegow mam problem z darciem paska od alternatora piszczy i sie slizga najprawdopodobniej jest krzywe kolko alternatora czy mozna kupic gdzie same kolko czy trzeba kupic caly alternator ? moze ma ktos sprawdzonego sprzedawce takich urzadzonek?
gosia proponuje to zapodac w innym watlku a nie tu pisac bo to nie tak
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:19
Bolo na załączonym foto masz klapkę z tworzywa, a w niej 4 dinksy, które odbezpiecz i masz zamek w całej krasie , jak ją zdejmiesz , to już będziesz w domu
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:24
Jugol napisał/a:
Bolo na załączonym foto masz klapkę z tworzywa, a w niej 4 dinksy, które odbezpiecz i masz zamek w całej krasie , jak ją zdejmiesz , to już będziesz w domu
to juz przerobilem
nie wiem jak wypiac zamek od preta ktory go ciagnie
najpierw odkreci czy wympinac calosc a potem odkrecac dopiero ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum