Jak masz bosha, bedzie latwo dopasować te szczotki, natomiast jeśli magneto marelli to jest do tego tyle rodzajów szczotek, że w połowie sklepów nie wiedzą jakie mają ci dać.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
na 99,9% M-M więc najprościej będzie dokupić jakieś większe szczotki i dopiłować... z tulejkami to najpewniej na miarę problem będzie też z montażem, bo kabelki szczotek są zgrzane na stałe- pewnie producent przewidział wymianę całego rozrusznika)... najpewniej kawałek cienkiej rurki miedzianej (jak na przewody hamulcowe) i zacisnąć do starego przewodu...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 19:19
sTERYD napisał/a:
na 99,9% M-M więc najprościej będzie dokupić jakieś większe szczotki i dopiłować... z tulejkami to najpewniej na miarę problem będzie też z montażem, bo kabelki szczotek są zgrzane na stałe- pewnie producent przewidział wymianę całego rozrusznika)... najpewniej kawałek cienkiej rurki miedzianej (jak na przewody hamulcowe) i zacisnąć do starego przewodu...
to w Fiacie tez bylo MM bez problemu mozna bylo wymienic te rzeczy a tu takie cyrki cos mi sie nie wydaje
wiesz... problem, w tym, że to by trzeba było znaleźć jakiegoś kumatego sprzedawcę, ktory by sprawdził nr rozrusznika i dobrał na jego podstawie z odpowiedniego fiata...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 10:39
sTERYD napisał/a:
wiesz... problem, w tym, że to by trzeba było znaleźć jakiegoś kumatego sprzedawcę, ktory by sprawdził nr rozrusznika i dobrał na jego podstawie z odpowiedniego fiata...
predzej to trzeba samemu poszukac i zrobic tego rozpiske co i jak i od czego pasuje bo sprzedawcy sa zakręceni i to strasznie bo jak cos chcialem do swojego MG to tylko oczy robia a jak im moiwe ze to jest to i pasuje od tego to co innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum