robi sie zabawnie, bo od 10 min szukam "interior light" i tez nic nie widze, jak chce szukac pomodelach auta , to mnie przerzuca od razu do strony gdzie wybieram ktorej zarowki szukam i nie ma opcji swiatla w srodku O_o
kiedys moglem wybierac marke i model i mi pokazywal, teraz od razu mnie przerzuca
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
po pierwsze ciezko.. bo auto stoi 80km ode mnie..
po drugie jeszcze sie nie spotkalem z oznaczonymi zarowkami rurkowymi..
ale skoro ktos pisze ze sa podane w linku wyzej to szukam..
skoro nie moge znalezc to prosze o pomoc.. jak widac nie tylko ja mam z tym klopot..
_________________ WALL-E - żyje własnym życiem za nasze pieniądze,
ale i tak go Izabela kocha
ale z tej tabelki dalej nie wiem nic poza moca w Watach - oznaczenia to nie wiem..
jakies numery katalogowe wg. serwisu czy cos.. nigdzie nie kupie zarowki wg. tych tabelek
dalej twierdze ze mamy ustalone dwa typy z interesujacego mnie spisu na poczatku posta
a wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem mój post w linku wskazanym przez wild-weasel ... wyraźnie w nim napisałem, że numer
z tabelki (ten oznaczony słowami Part No) trzeba wstukać w google, by zobaczyć jaka żarówka kryje się pod takim oznaczeniem ...
Czy Wam naprawdę wszystko należy napisać, narysować i podać gotowe linki do aukcji bądź sklepu gdzie towar można kupić, a może od razu za Was zakupić i Wam pod drzwi domu dostarczyć ?
Ludziska kochani zrozumcie proszę, że nudnym staje się odpowiadanie ciągle na te same pytania, wskazywanie tych samych postów, linków itd. , forum przestaje być czytelnym, a znalezienie w nim czegokolwiek zacznie chyba graniczyć z cudem przez mnogą ilość bezsensownych, wciąż powtarzanych postów
Przepraszam za mój "wybuch", ale sami zrozumcie ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 13:29
C5W rurka - jedna do bagażnika, jedna do oświetlenia wnętrza, jedna do podświetlenia półki przód, szt.2 do podśw. tablicy
W5W - postojówki przód
Czy Wam naprawdę wszystko należy napisać, narysować i podać gotowe linki do aukcji bądź sklepu gdzie towar można kupić, a może od razu za Was zakupić i Wam pod drzwi domu dostarczyć ?
Ludziska kochani zrozumcie proszę, że nudnym staje się odpowiadanie ciągle na te same pytania, wskazywanie tych samych postów, linków itd. , forum przestaje być czytelnym, a znalezienie w nim czegokolwiek zacznie chyba graniczyć z cudem przez mnogą ilość bezsensownych, wciąż powtarzanych postów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum