Wysłany: Nie Paź 18, 2009 12:58 [rover 220 sdi 96r] brak światła stop i wstecznego
Mam problem nie działają mi światła stop oraz dodatkowe światła LED i wstecznego nie wiem co jest przyczyną sprawdziłem oczywiście wszystkie bezpieczniki ale wszystkie są ok
Za pomoc z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony przez dembol82 Nie Paź 18, 2009 13:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 16:58
kolego dembol82, poszukaj na forum bo na 100% było jak nie w moich postach to w mik18 juz nie pamiętam kto to dokładnie wklejał... ale na 100% jest dokładny opis
Nie wiem co sie dzieje z elektryką swiatla stop dzialaja ale zauwazylem ,ze jak wciskam stop to zapala sie swiatlo przeciwmgielne tyl a jak wciskam przycisk od przeciwmgielnych to sie stop zapala
.Czarna magia dla mnie to jak by ktos zle wiaski poprowadził
Wycieraczka chodzi mi non stop
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum