Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 178 Skąd: Radom
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 10:55 [Honda Accord] Przy przełączaniu na gaz gaśnie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
wiem ze to forum dotyczy innej marki ale oprocz roverka posiadam jeszcze Honde Accord 2,0 B+G
problem polega na tym, że po calonocnym postoje, gdy ja odpalam to przy prezelaczaniu na gaz - gasnie. Dopiero gdy przejade 100-200metrow moge przelaczyc na gaz. Dodam, że mam sentyment do tego samocjodu i zalezy mi na tym aby wszystko dzialalo jak sie nalezy.
Jestem juz troche na forum, i wierze w pomoc fachowcow
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 00:22, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 10:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przelacza sie przy wyzszych obrotach i jest jak cieply, to normalne...
Ale jak wczesniej bylo inaczej moze to temperatura zewnetrzna wplywa na plyn w parowniku...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 178 Skąd: Radom
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 10:23
nie silniczek krokowy raczej odpada bo dzieje sie tak tylko po dluzszym postoju..naprawde juz nie wiem co to moze byc:(
dodam ze kiedys mialem taki przypadek to wymienilem aparat zaplonowy i wsjo dzialao przez rok, tym razem aparat odpada bo podmienialem na inny i dzieje sie tak samo
jacekmarus, silniczek krokowy jest na przepustnicy dokrecany dwiema srubami na klucz 12, ida do niego da wezyki jeden z prawej drugi z lewej i szara wtyczka dwu pinowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum