Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:05 [R ALL] Zestaw kół od MINI
Witam,
kochani mam do was prośbę abyście ocenili czy poniższe felgi będą pasowały do mojego auta , czyli MG ZS 180 r.2003.
Mam tu na myśli osadzenie felgi , otwór centrujący itp...
Powodem mojej decyzji na zakup tego kompletu jest tragiczny dostęp do opon zimowych w rozmiarze 205/45R17 a właśnie tylko takie pasują na moje oryginalne felgi. Używanych w dobrym stanie nie ma nigdzie , nowe zaczynają się od 500 zł za sztukę i jeszcze trzeba na nie czekać sto lat bo w magazynach nie mają. Mam dosyć.
Wymyśliłem sobie tak dlatego , że jak ma kupować cztery sztuki po minimum 500 zł ( czyli 2000 zł + montaż ) i jeszcze zajmie to sto lat a potem co i raz je przekładać to wole kupić gotowy komplet i nie dorabiać wulkanizacji.
Dzięki i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:21 Re: [R ALL] Zestaw kół od MINI
Armandoo napisał/a:
Witam,
kochani mam do was prośbę abyście ocenili czy poniższe felgi będą pasowały do mojego auta , czyli MG ZS 180 r.2003.
Mam tu na myśli osadzenie felgi , otwór centrujący itp...
Powodem mojej decyzji na zakup tego kompletu jest tragiczny dostęp do opon zimowych w rozmiarze 205/45R17 a właśnie tylko takie pasują na moje oryginalne felgi. Używanych w dobrym stanie nie ma nigdzie , nowe zaczynają się od 500 zł za sztukę i jeszcze trzeba na nie czekać sto lat bo w magazynach nie mają. Mam dosyć.
Wymyśliłem sobie tak dlatego , że jak ma kupować cztery sztuki po minimum 500 zł ( czyli 2000 zł + montaż ) i jeszcze zajmie to sto lat a potem co i raz je przekładać to wole kupić gotowy komplet i nie dorabiać wulkanizacji.
Dzięki i pozdrawiam
zawsze mozesz zapodac cos na stalowce 16" ale na tych to bosko bedzie wygladal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum