Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Podepnę się pod temat. Może mi ktoś polecić sprzedawcę z Allegro, który sprzedaje BIAŁE ledy W5W? Dziś kupiłem w sklepie - miały być białe. Świecą z mocną poświatą niebieskiego i fioletowego (niby imitacja xenona), a takich nie chcę. Chodzi mi o zwykłe białe światło. Boję się, że kupię na aukcji o okaże się to samo...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 02, 2011 23:17, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 18:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 18:58
Mixtated napisał/a:
Podepnę się pod temat. Może mi ktoś polecić sprzedawcę z Allegro, który sprzedaje BIAŁE ledy W5W? Dziś kupiłem w sklepie - miały być białe. Świecą z mocną poświatą niebieskiego i fioletowego (niby imitacja xenona), a takich nie chcę. Chodzi mi o zwykłe białe światło. Boję się, że kupię na aukcji o okaże się to samo...
no to ja tez poprasze o taki info bo jak przyjda domnie zarowkeczki Hella to bym chcial cos zapodac zeby bylo na bialo a nie na zolto czy niebiesko
natasza-182 [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 23:06
...
Ostatnio zmieniony przez natasza-182 Nie Gru 07, 2008 14:41, w całości zmieniany 1 raz
nowet fajne tam maj teraz mam male pytanie by bym sobie cos zamowil ale nie wiem czy dobrze wiem
postojowka to wiadomo W5W,
a czy oswietlenie wnetrza i bagażnika i schowka oraz tablicy rejestracyjnej to taka sama bedzie ? rurkowa ?
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 17:40
Znalazłem białe - wyglądają całkiem w porządku i chyba takie wezmę. Sprzedawca zapewnia, że świecą na czysty biały kolor i zdjęcia na aukcji są real.
http://moto.allegro.pl/it...ojowki_w5w.html
Przejrzałem sporo aukcji i mam już dosyć Ciężki wybór, podobne ceny i pewnikiem jakość...
Ciekawe ledy sprzedaje też firma z linka, który podał NEOSSS,
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 18:26
Mixtated napisał/a:
Znalazłem białe - wyglądają całkiem w porządku i chyba takie wezmę. Sprzedawca zapewnia, że świecą na czysty biały kolor i zdjęcia na aukcji są real.
http://moto.allegro.pl/it...ojowki_w5w.html
Przejrzałem sporo aukcji i mam już dosyć Ciężki wybór, podobne ceny i pewnikiem jakość...
Ciekawe ledy sprzedaje też firma z linka, który podał NEOSSS,
tylko zeby ten led nie dawal swiatla na wprost tylko ja chyba zakupie cos z tego linka co podal NEOSSS
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 18:50
BoloSr napisał/a:
tylko zeby ten led nie dawal swiatla na wprost tylko ja chyba zakupie cos z tego linka co podal NEOSSS
Też chętnie kupiłbym białe diody walcowe, ale u tego sprzedającego takich nie znalazłem (przynajmniej na zdjęciach). Kolorem przypominają te co mam obecnie. Nie jest to ten odcień białego, którego poszukuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum