Na kilku stronach znalazłem bardzo dobre opinie o tym sprzęcie. Czy ktoś z forumowiczów posiada taki sprzęcik ?
Szukam jakiejś navi około 400 zł, a najlepiej taniej Czy znacie jakieś dobre rozwiązania ? Dobrze by było jakby dało się wgrywać mapy. Czy możecie się zgodzić że AUTOMAPA to najlepsza ze wszystkich map (tak napisali na stronie).
Miesiąc temu sprawiłem sobie Nomada i powiem, że na razie nie mam się do czego przyczepić, ale to pewnie z tego względu, że dopiero zaczynam przygodę w tym temacie. Ogólnie jestem zadowolony z nawigacji bo już kilka tras zaliczyłem i bezbłędnie zostałem doprowadzony do celu (raz przez wybitą szutrówkę, ale z własnej winy). Automapa i bodajże Mapamap to liderzy na naszym rynku i to raczej nie bez powodu. Jeśli chcesz w miarę dobry sprzęt z odblokowanym Wincem, za niewygórowaną cenę to myślę że to niezła propozycja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum