_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To mozesz jechac z Kruszonem, Majkelem, MRem jesli tylko ktorys z nich jedzie.
Jak chcesz to podjedz o 19:45 pod stacje Neste, tam gdzie umawiaja sie Dudekmis i Raptile...
Ja z drugiej strony mostu siekierkowskiego pewnikiem bede lecial ale po 20.
Wiec jak chcesz mozemy sie spoznic we dwoch ale pojechac w konwoju duzy mg, sredni mg (ten sam kolor). Przydalby sie ktos z Xpower Grey z ZR zeby do tego zacneg kuligu dolaczyc
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja z drugiej strony mostu siekierkowskiego pewnikiem bede lecial ale po 20.
Wiec jak chcesz mozemy sie spoznic we dwoch ale pojechac w konwoju duzy mg, sredni mg (ten sam kolor). Przydalby sie ktos z Xpower Grey z ZR zeby do tego zacneg kuligu dolaczyc
Święta racja Brakuje właśnie jeszcze najmniejszego "brata" Mam nadzieję, że na zlocie coś się pojawi, to będą fajne zdjęcia.
kruszon napisał/a:
Mozemy sie umowic na BP na Fieldorffa. Ja tam pucuje autko przed spotami, zaopatruje sie w obowiazkowa ilosc tajgerkow i paczek fajek i ruszam
Jestem za O której wyjazd?
Na Bemowo trafię bez problemu, ale nie wiem czy moja trasa, którą najczęściej tam jeżdżę, jest również najszybsza. Ja samochodu pucować nie będę, nawet przed zlotem Nie udało mi się go nawoskować przed zimą (wosk zamarzał na gąbce), więc jadę brudasem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zalezy jak mi sie uda ogarnac w domu. zazwyczaj tak kolo 19stej wychodze (mieszkam na Igańskiej) i czekam sobie w kolejce do myjni. I jak sie uda tak ruszam. Numerdo mnie na kom wysylam Ci na PW.
To polecam Karchera na Grochowskiej koło Lidla. Kolejek praktycznie nie ma, ale za to jakie ciśnienie i jaka gęsta piana (i nawet ładnie pachnie). Dodatkowo: świeża, nie ugnieciona i nie przerzedzona szczotka i automat do wymiany papieru na metal Przedtem myłem na Norauto (na BP zawsze trzeba było czekać), to napiszę tylko, że porównanie obu to dzień do nocy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mam nadzieje że wyjde z łózka do niedzieli, jak mi temperatura do jkaiś 38 stopni spadnie to przyjade jak bedzie w poblizu 40 tak jak teraz to bede musiał sobie odpuścić.
Ciekawe czy jakieś suweniry z podsamiśkich tater ktoś przywiezie...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum