Masz jakieś kompleksy, ze znowu próbujesz je leczyć za pośrednictwem mojej osoby na tym forum
Tak, jestem chory, mam kompleks małego fiutka i tylko Ty mi możesz pomóc.
Człowieku, chyba jesteś zbyt wrażliwy na swoim punkcie.
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 12:11
Raczej na Twoim i odpowiedzi pod moimi postami, które maja na celu sugestie...
Nie lubisz mnie ja nie lubie ciębie i to jest jasne...nie musisz mi o tym przypominac za kazdym razem, sczególnie w tak niefortunny sposób ja wyżej.
Pozdr. i EOT bo sie mało śmiesznie robi.
Thrillco, przeczytaj jeszcze raz te kilka postów - to Ty pierwszy imiennie pojechałeś do thefa - on tylko żartował w klimacie tego wątku, a Ty odebrałeś to osobiście i wlanąłeś imiennie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 12:43
zapomniał w pewnym miejscu o emotce, wiec zarty się skończyły
Ale to Ty imiennie "coś chciałeś" tam gdzie emotka była.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dajmy spokój, bo i tak znając życie nie wyprostujemy sytuacji między mną a Thrillco. Thrillco, ja kontynuowałem temat dowcipu w tonie żartu, nie sądziłem (choć powinienem był, znając nasze stosunki do siebie), że znajdziesz w tym jakąś osobistą wycieczkę do Ciebie, bo takiej z mojej strony nie było. Przepraszam, jeżeli poczułeś się urażony.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 19:03
Fajna dyskusja - niekoniecznie w przenośni - ciekawy przykład jak blisko od złośliwego żartu do złośliwości
Thef i Thrilco na jednym zlocie... przy jednym stole... z Jackiem w pogotowiu. Dwie kamery, swiatlo, jakas delikatna muzyczka i ... moglby to byc ciekawy film. Cos jak Steczkowska i Doda w Gwiazdy Tancza na lodzie. A potem? Wspolny uscisk dloni, klepniecie po ramieniu... ludzie kochaja takie filmy - takie z happy endem
Ponioslo mnie
Zebym wiedzial, ze takie spory beda, to bym na tej karuzeli w Zatorze(u) sprawdzil co Thef pod kalesonami nosi
Buziaczki chlopcy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, jak widać uścisku ręki nie będzie, bo Thrillco ma w dupie moje przepraszam (nie pierwszy raz zresztą i mimo to, że niekoniecznie ja powinienem pierwszy przepraszać).
kasjopea napisał/a:
to ja może przeproszę za ten dowcip o viagrze
Kasjo, koniecznie, przez Ciebie muszę chodzić do psychologa i seksuologa, dobrze, że dr D.Skibiński ma duże doświadczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum