Wysłany: Sro Paź 08, 2008 14:40 [R400] Problem z Klimą
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Ostatnim czasem zauważyłem, że nie działa mi klima, gdy jest odpalone auto na wolnych obrotach włączam klime nie widać by na obrotomierzu podnosiły się obroty tak jak zawsze gdy klima była dobra, poza tym ostatnio czuć było w samochodzi taki nie miły zapach jak by coś skisło...
co to może być??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 02, 2011 23:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 14:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na poczatek zaleciłbym odgrzybianie i napełnienie czynnikiem układu klimatyzacji. U mnie klima czasem się właczała, a czasem nie gdy ciśnienie czynnika chłodzącego było zbyt niskie. Serwis układu przyniósł porzadany efekt (odgrzybianie i czyszczenie pomogło na nieprzyjemny zapach).
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum