Wysłany: Sob Gru 06, 2008 11:08 to sie doczekalem...
dzisiaj rano idac spokojnie do mojego roverka, cos nagle odwrocilo moja uwage , patrze... hmm... mysle... znowu patrze... przetarlem oczy bo wydawalo mi sie ze jeszcze spie ale nie, nawet uszczypniecie nic nie dalo, wiec stoje taki wryty w ziemie i zastanawiam sie co za skor****** mogli mi zaj**** moje lusterko z mojego biednego roverka. wiecie jak on teraz wyglada??? jak mozna tak oskalpowac takie piekne autko!!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 11:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 16:47
Kamil, Ty i Twój R macie chyba coś pecha z tymi wandalami, zabunkruj go jakoś, ustaw zasieki, wykop fosę, podłącz ukryte kamery or sth.
Ręka podniesiona na Streetwise`a prędzej czy później uschnie!
a czy moze wie ktos od jakich konkretnie modelow R te lusterko bedzie pasowalo?bo szukalem specjalnie do streetwise'a i niewiele ich jest no i nie sa w kolorze. znalazlem od R25 akurat pod kolor i wyglada tak samo tylko czy to bedzie idealnie takie samo? chodzi mi dokladnie o wymiary i mocowanie.
[ Dodano: Pon Gru 08, 2008 00:37 ]
TOM214Si niestety ale w tym kraju to raczej normalka. mojemu kumplowi rypneli ostatnio oba lusterka. mi na szczescie tylko jedno. tylko ciekawi mnie jak koles je sobie zamontuje bo ono przeciez schodzi razem z tym plastikiem na drzwi a reszta jest nierozlaczalna chyba tak wiec musial to wyrwac i juz mu sie chyba nie nada chyba ze sobie tasma przyklei albo super glue
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 23:21
Może Roverka pod prąd..? współczuć kolego.
kamil18101986 napisał/a:
znalazlem od R25 akurat pod kolor i wyglada tak samo tylko czy to bedzie idealnie takie samo? chodzi mi dokladnie o wymiary i mocowanie.
Mocowanie będzie pasować i jiśli kolor jest ten sam to w odcieniu nie powinienieś zauważyć różnicy...
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 09:43
Myje wczoraj autko i co widzeee...a raczej czego nie widze.
Jakieś ciule oderwały mi 75 z tylnej klapy. No szlag mnie trafia do teraz, jak sobie przypomnę...jeszcze mi &^%$##@ przy okazji lakier porysował odrywając !!
Thrillco, w offtopicu jest wątek, Kolega Mombrey ma dostęp do kilku rozebranych roverków, w tym też 75 z tego co pisał, może u niego dostaniesz taki emblemat?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 18:04
No rysy to pikuś, sie spoleruje...może.
Markzo thx za info.
Nie wiem, czy jest sens - mam wrażenie, że te emblematy w oryginale są dość tanie - www.tomateam.pl .
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 07:53
yyyyy...a gdzie tam widzisz emblemat do 75 na tylna klape bo ni jak nie znajduje wśród dostepnych.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum