Wysłany: Sob Mar 27, 2010 19:43 [R200] Białe kierunkowskazy z tyłu i przegląd techniczny
Mam takie pytanie do Was. Czy macie pomarańczowe żarówki w tylnych kierunkowskazach, bo mi na przeglądzie kazano wymienić białe na pomarańczowe. A jeżeli jeździ ktoś z białymi to jak wyglądała sprawa na przeglądzie - czepiali się?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W Nubirze miałem pomarańczowe żarówki, ale kolor z nich zlazł i zaczęły świecić na biało - na przeglądzie się nie czepiali, natomiast jak kiedyś przejechałem się za nubirą, to stwierdziłem że zamontuje nowe pomarańczowe, bo waliły po oczach białym światłem jak cofaczki.
Ostatnio zmieniony przez UniculTLX Sob Mar 27, 2010 19:51, w całości zmieniany 1 raz
mnie kazał wymienić, mają być pomarańczowe. Ciekawe co by powiedział jakby zobaczył niebieskie podświetlenie tablicy przed przeglądem wymieniłem żarówki podświetlenia na seryjne, a jak zjechałem za kanału to od razu cyk z powrotem niebieskie
[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 21:28 ]
ale z naszego okręgu ostatnio poleciało trochę diagnostów, wzięły się za nich kontrole, teraz strasznie się pilnują wszyscy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum