cinekvip, a nie myslałeś czasem o tym ze licznik Angielski pokazuje km w milach a nie kilometrach i jak wymienisz tarcze to nie zmieni to faktu ze km bedą naliczane w milach
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 84 Skąd: Kraków-Krynica
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 23:43
wymiana tarcz jest dosyć prosta,trzeba rozkręcić obudowę zegarów i odpiąć wtyczki od zegarów i liczniki mamy wyjęte.Musisz tylko uważać na osłonę z pleksi,żeby nie pękła.No i bardzo delikatnie wysunąć wskazówki zegarów.Tarcze są przykręcone śrubkami.Naklejasz nowe tarcze i przykręcasz śrubkami.Liczniki trzeba przeprogramować u elektronika samochodowego.Odnośnie tej aukcji na Allegro, to ja też u niego kupowałem,ale po pewnym czasie się powyginały i ja bym go nie polecał.Tym bardziej ,że obiecał mi ,,ze wymieni a potem zero kontaktu na wiele moich maili.
skalowanie będzie wtedy chyba do kitu, chyba że jak spróbujesz nałożyć nowe tarcze na stare i jeśli CI się pokryją odpowiednie prędkości w km/h to będzie pasowało. Jak wykonasz taki zabieg to daj znać sam też chętnie bym sobie zmienił
_________________ Nie gore-tex, a chęć szczera, zrobi z Ciebie globtrotera!
cinekvip, a nie myslałeś czasem o tym ze licznik Angielski pokazuje km w milach a nie kilometrach i jak wymienisz tarcze to nie zmieni to faktu ze km bedą naliczane w milach
Angielskie liczniki mają podwójną skalę w milach jak i w kilometrach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum