Wysłany: Sro Gru 24, 2008 16:19 [R200] Problem ze wstecznym
Panowie, który/które bezpieczniki będą odpowiedzialne za światło wsteczne? Zmieniałem żarówy i dalej nie świecą. Bezpiecznik podpisany Reverse odpowiedzialny jest także za światło stop a stopa mam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A może masz czujnik lub kabelki do czujnika walnięte a nie bezpiecznik Skoro bezpiecznik jest OK, to własnie stawiałbym na problemy w okolicy czujnika przy skrzyni
jak masz klucz 19, kanał i checi to tak tylko olej się leje jak go wyjmiesz, wiec albo przytykasz palcem na chwilę, albo od razu wkręcasz przygotowany drugi Tylko najpierw sprawdź kabelki w wiązce (miałem jeden ułamany jakieś 2 lata temu) czujnik padł niedawno
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 367 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 02:05
mialem podobrny problem - czujnik...odradzam kupowanie tanich zamiennikow - raz, ze nie zawsze dzialaja (ja kupielm takowy i padl po 20min uzytkowania), poza tym maja zle dobrane "fi" glowki - wiec jesli wkrecisz je zbyt mocno - beda duze problemy aby je wykrecic - kluczem nie zlapiesz, a francuzem czy innym bedzie sie kreci l bo to tani i tandetny material - ja zmasakrowalem strasznie takowy zanim go wymontowalem po tym jak przestal dzialac...finalnie kupilem oryginal ze szrotu, pasuje i dziala jak trzeba, polecam takie rozwiazanie,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum