Wysłany: Pią Lis 21, 2008 15:55 [R75] PILOT KONTRA NOWA BATERIA
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam mam problem z pilotem jakos mie zamyka i nie otwiera drzwi mam nowa baterie wsadzona na starej bateri bylo wszystko ok dopuki nie padla wiec musze zamykac kluczem POMOCY CO ZROBIC ABY PILOT DZIALAL PONOWNIE
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 23:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 15:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a kupiles panasonica ? moze byc minimalnie niższa niz poprzednia i nie styka albo luty puscily na miejscu zaczepu - w 75 sa takie same piloty jak w 200 ?:p
napisz w wątku o plskiej instrukcji prośbę do Krisa i dośle. Wątek jest przyklejony w dziale offtopic
[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 10:55 ]
znalazłem u siebie prosze tu o synchronizacji
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
czy moze ktos pomuc ukradli mi kluczyki i nie moge auta otworzyc mam drugi pilot ale on nie działa włozyłem baterie i nic a kluczyki mam tylko do stacijki i nie wiem co mam zrobic
nie wiedziałem jestem tu pierszy raz czy da sie wyłonczyc imobilazer juz na zawsze bo kluczyk ma ale pilota nie mam i tu jest kapa nie wiem kto moze mi to zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum