Steryd - szukalem!! Odlaczalem aku na ponad pol godziny, pozniej robilem synchro - czyli przy otwartych przez kluczyk drzwiach wciskalem przycis zamykania na pilocie xxxx razy i nic. Jakies sugestie
Odlaczalem aku na ponad pol godziny, pozniej robilem synchro - czyli przy otwartych przez kluczyk drzwiach wciskalem przycis zamykania na pilocie xxxx razy i nic. Jakies sugestie
Wejdź do autka, zamknij normalnie drzwi i naciśnij trzy razy zamykanie na pilocie, powinieneś usłyszeć działanie centralnego i wtedy powinno być już wszystko jak należy.
Nie, po prostu wejdź do auta i zamknij normalnie drzwi tak jak byś gdzieś jechał... wtedy chyba nie zamykasz na cypelek. Jeśli tak nie pomoże, to wtedy daj cypelek i jeszcze raz powtórz operację synchronizacji centralki.
Powiem tak, ja praktycznie codziennie na noc odpinam akumulator, gdzieś mi pradu pobiera na postoju a poki co nie mam czasu do elektryka sie przejechac, otwieram auto podpinam akumulator i nigdy zadnych problemow nie mialem z zamykaniem i otwieraniem z pilota itp itd...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Zrobiłem tak jak kazał YWIS - i działa Podłączyłem aku i zaczął wyć roverek, otworzyłem go z klucza - przestał wyć, wszedłem i naciskałem przycis zamykania na pilocie i trwało to może minutę a może nawet nie i to wszystko - dzięki bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum