Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam. Jestem jakieś dwa miesiące po zakupie Roverka, ale dopiero teraz zabrałem sie porządnie za zlikwidowanie wszystkich jego niesprawności (forum sporo pomogło) i utknąłem na podświetleniu zegarów, zegarka, pokręteł i popielniczki, jednym słowem mówiąc ciemno na desce jak w d... Działają i są podświetlone tylko przyciski funkcyjne typu halogeny czy podgrzewanie szyby. Na początek pomyślałem ze to z pewnością bezpiecznik wieć go wymieniłem - dalej nic, więc przed napisaniem posta sprawdzilem żarówki podświetlające liczniki te też są dobre, reszty nie rozbierałem bo wydaje mi się to bez sensu, problem leży gdzieś indziej... tylko gdzie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Mar 04, 2011 23:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja u siebie miałem podobnie, w moim przypadku wystarczyło odkręcić zegary i poruszać żarówkami - trochę chyba zaśniedziały, w przypadku popielniczki i podświetlenia deski ogrzewania - miałem spalone żarówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum