witam mam problem z moim roverem coupe 1.6 16v 96rok niepokazuje mi temperatury wymieniłem dzis czujnik ale dalej nic wskazówka nawet nie drgneła.morze ktos miał juz takie problemy i mógby sie podzielic co dalej mam zrobic.pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam mam problem z moim roverem coupe 1.6 16v 96rok niepokazuje mi temperatury wymieniłem dzis czujnik ale dalej nic wskazówka nawet nie drgneła.morze ktos miał juz takie problemy i mógby sie podzielic co dalej mam zrobic.pozdrawiam
Który czujnik wymieniłeś? Są dwa, z czarną lub niebieską końcówką i z brązową końcówką.
[ Dodano: Czw Cze 10, 2010 21:45 ]
Kot napisał/a:
odkrec korek i trzymaj na obrotach azwlaczy sie wentylator uwazaj zeby nei stac kolo zbiornika jak zacznei fukac powietrzem bo moze wykipić ...
Wentylator włącza się przy 102 lub 104 stopniach. Więc szybciej woda w układzie się zagotuje zanim włączy się wiatrak
no ja wymieniłem ten od góry co jest ...z dwoma kabelkami jak sie nie myle ten drugi jest od wlanczania wentylatora i wychodzi z niego tylko jeden kabelek.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 08:47
Kot napisał/a:
Gonia, Małgorzato ja tak robilem i jezdzi do dzis dnia
Drogi kolego, ja tak nie robiłem a miałem Roverów już pewnie z 9 ... i jedynie raz HGF
Swoją drogą pamietam, takie auto, które się praktycznie cały czas gotowało... wystarczyło wymienić korek.
no ja wymieniłem ten od góry co jest ...z dwoma kabelkami jak sie nie myle ten drugi jest od wlanczania wentylatora i wychodzi z niego tylko jeden kabelek.
Wlasnie ten z jednym kabelkiem jest od wskazowki a ten z dwoma od komputera i wlaczania wentylatora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum