Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: nowa sol
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 15:41 [R416] Akumulator
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Jaki najlepiej kupic akumulator do mojego Roverka ? Jaki bedzie najlepszy ? Chodzi mi o firme no i o parametry. Jakie sa orjetacyjne ceny tych akumulatorow?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Mar 04, 2011 23:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 15:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: nowa sol
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 18:30
A oprocz bosha co jeszcze polecacie? Slyszalem pare zlych opini o tych akumulatorach ale o wszystkim sa dobre i zle opinie . To co jeszcze mozecie polecic i czy 45 ah w zupelnosci wystarczy czy lepiej mocniejszy?
a ja do Boscha stracilem zaufanie. kupilem w grudniu 2006 kable WN Boscha, na wiosne 2008 musialem jeden wymienic na orginal Lucasa z 1999, bo na Boschowym swieca zachodzila patyną, na orginale smiga zdrowo. Zwlaszcza ze Bosch wiele rzeczy nie tyle produkuje co okleja swoim logo. Kable WN Boscha pochodza z UK an pasek rozrzadu z Włoch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum