Wysłany: Czw Lis 27, 2008 22:12 [R620] Poduszki silnika
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam wszystkich. Od długiego czasu mam problem z wibracjami silnika odczuwalnymi w samochodzie. Okazało się że jest padnięta poduszka będąca pod kolektorem dolotowym.
Może ktoś orientuje się gdzie w Warszawie można kupić poduszki do tego auta i w jakich cenach. Myślę żę powinienem wymienić wszystkie cztery by mieć pewność że nie bede miał podobnych problemów. Niestety ciężko je dostać. Nie chcę ryzykować i kupować używanych. No chyba że okazyjna cena i ktoś da mi na nie gwarancję.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 23:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 22:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kobi84, na poduszki nikt Ci nie da gwarancji jezeli chodzi o uzywki, no chyba ze ma po przebiegu 50tysiecy w co watpie... Nowki pytaj w ASO Hondy lub u Tomiego jezeli chodzi o uzywki moge wybrac z Anglika z niskim przebiegiem
Może ktoś orientuje się gdzie w Warszawie można kupić poduszki do tego auta i w jakich cenach. Myślę żę powinienem wymienić wszystkie cztery by mieć pewność że nie bede miał podobnych problemów. Niestety ciężko je dostać.
Kobi84 Ja też szukałem poduszek do siebie, ale ze względu na przedświąteczny dołek finansowy wznowię poszukiwania w przyszłym roku.
Jednakże udało mi się znaleźć w internecie jedno miejsce gdzie mają jakieś nowe poduszki do Roverków. Więc jeśli uprzesz się jednak na nowe to sprawdź to:
TEDGUM - Obsługa klienta - Dział Sprzedaży i Regeneracji
Adres:
ul. Kokota 150
41-711 Ruda Śląska
woj. śląskie
Polska
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum