Wysłany: Sob Sty 03, 2009 23:53 [R 25 disel ;)] kod imobilaizera
Mamy z kolegą problem mianowicie padło coś w okolicy pilot immobilaiser nie wiedzieć co.
Po prostu nie da się go odpalić tylko po przekręceniu stacyjki przerywany dźwięk, co oznacza immo nie rozbrojony. A pytanie mianowicie dotyczy gdzie jest zapisany numer immo? Z tego co wiem to można go wstukać kluczykiem w drzwiach od kierowcy i wiem jak ale nie jestem pewien czy to ten numer na blaszcze przy kluczykach zaczynający się do "R"??????
Z góry dzięki za pomoc!!!!! Autko stoi kilkanaście kilometrów od domu na stacji benzynowej i trza sobie z nim poradzić!!!!
Pozdrawiam pol82
_________________ Kocham mojego ROVERka!!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 23:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 00:02
witam kod do imo składa sie z 4 cyfr jest on na karcie zapisany.jak kupujacy nie dał Ci żadnej karty to musisz odwiedzić kogoś kto ma kompa do roverków lub jak sie nie mylę ale to musisz sam ustalić salon bmw niestety roverek będzie musiał tam w jakiś sposób dotrzeć
z tego co czytałem to o jakimś kodzie przy kluczykach, nie wiem czy dobrze kombinuję??
Rocznik 2000 2.0 disel przepraszam że nie napisałem w temacie.
Więc mamy jechać do BMW??
Bart co prawda jutro jest niedziela ale walczymy ostro.
Patrzyłem na te artykuły i jutro do boju!!!!!!
Zastanawia mnie tylko to czy ten kod immo do wstukania z zamka to ten przy kluczyku??
jeśłi mówisz o plastikowym owalnym elemencie z wybitym Rxxxx to na 100% nie jest to kod do imo , mam taki przy zapasowych kluczykach i nie zgadza się z moim kodem do odblokowania imo. przypuszczam ,że jest to nr. wzoru kluczyka
Jest wielkości karty kredytowej, masz tam podany VIN, nr kluczyków (R XXXX) i i kod klucza (czterocyfrowy BEZ zera). W niemieckiej wersji kod immo nazywa się "schlusselcode".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum