Wysłany: Pią Sty 09, 2009 16:54 [Rover 200 1.4 16v] serwis, części nigdzie nie ma :( pomocy
Witam. Dzisiejszego dnia chyba zejdę na zawał Nigdzie nie moge znaleźć części do Roverka mieszkam w Dąbrowie Górniczej dzwoniłem już chyba wszędzie w okręgu i nigdzie nie ma. Poszukuje silniczka krokowego bo mi się dzisiaj posypał. Już raz miałem z tym przebój wymieniłem na używany wykręcony z rozbitego rovera. Ale po półrocznej jeździe zaczęło się dziać to samo wolno schodził z obrotów, czasem trzymał na 2tys i nie chciał zejść przez kilkanaście sekund. Stwierdziłem że zrobię to co kiedyś pokazał mi mój mechanik czyli psikne wd 40. Z tamtym pomogło przez pare miesięcy jeszcze jeździł, tylko że jak wyjąłem swojego to się rozpadł spręzynka wyskoczyła i jest do wywalenia. Założyłem ten stary ale co z tego jak auto nie odpala Znaczy się odpala ale odrazu gasnie dopiero jak dostanie gazu to chodzi, puszczam gaz momentalnie gaśnie Wnioskuje że to ten silniczek dlatego go szukam. Ale dzwoniłem już w całej Dąbrowie wszystkie sklepy w sosnowcu i w Katowicach. Nie mają i mało tego nie mogą sprowadzić. Co mam zrobić jest tu jakiś serwis w okolicy ? PROSZE HELP
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 16:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W Dąbrowie jest byłe ASO Rovera z Testbookiem T4, w ostateczności do nich, ale podobno dużo sobie wołają a nie zawsze dobrze robią. Poczytaj o nich na stronie klubowej w warsztatach.
[ Dodano: Pią Sty 09, 2009 17:15 ]
Pomyłka, ASO jest w Radzionkowie
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum