Często bywam w Bydgoszczy i roverków jest tam bardzo dużo, ale na forum niewiele osób się udziela
Toruń jest tylko proponowaną lokalizacją spota. Możemy się spotkać równie dobrze w Bydgoszczy. Chcieliśmy się zorientować ile osób będzie chętnych na ten konkretny termin. A wtedy ustalimy dokładnie co, gdzie i jak
Proponuję niedzielę, 18.01.2009, około 16. Będę akurat w Bydgoszczy, więc chętnie się zjawię (jeśli coś "bydzie" w "Bydzi" ).
Ustalcie tylko proszę jakieś fajne miejsce.
Proponowana godzina spotkania 13. Na miejsce spotkania proponuję parking przy Placu Świętej Katarzyny.
Chyba że 0x40, w związku z tym, że jest z Torunia ma lepszą propozycję
[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 21:28 ]
Informacja o spocie w Toruniu:
1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)
14. damianx20(51%)
15. Mariusz418 z Agnieszką
16. ownstrl
17. 0x40
18.pod000 i jeszcze ja .................:) pozdrawiam Solec Kujawski<100%>
Proponowana godzina spotkania 13. Na miejsce spotkania proponuję parking przy Placu Świętej Katarzyny.
Chyba że 0x40, w związku z tym, że jest z Torunia ma lepszą propozycję
Zatem ustaliliśmy, że spot w Toruniu rozpocznie się o godz. 13.00 na parkingu przy Auli UMK ul. Gagarina 11.
Jeśli ktoś bardzo obawia się, że się zgubi, to mogę udostępnić numer mojej komórki na pw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum