Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:47 [R400] Jaki płyn do wspomagania
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam we faqu tego nie ma
poziom płynu od wspomagania mam mniej niż minimum i przy ruszaniu nie działa wspomaganie jak należy. Nie wiem jaki płyn wlać?
[R400 1,4 99']
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 07, 2011 23:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:50 Re: [R400 1,4 99']jaki płyn do wspomagania
mattipoz napisał/a:
Witam we faqu tego nie ma
poziom płynu od wspomagania mam mniej niż minimum i przy ruszaniu nie działa wspomaganie jak należy. Nie wiem jaki płyn wlać?
[R400 1,4 99']
pozdrawiam
Sprawdzić raczej ciężko. Niektórzy każą lać taki sam kolor, ale przekonaliśmy się, że ten sam płyn mógł być robiony w różnych kolorach, więc najlepiej wlej taki, jaki jest zalecany
Ja do swojego lałem płyn do wspomagania z uszczelniaczem STP. Można również kupić bez uszczelniacza. Jest on mieszalny z olejami do wspomagania. Po dolaniu nawet lżej się kręci. Buteleczka chyba 0,375l kosztuje ok 10zł. Jak nie masz wycieków to śmiało możesz wlać płyn a jak są jakieś wycieki to proponuje płyn z uszczelniaczem. Wiem, że działa bo sprawdziłem na swoim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum