Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam
Widzę, że mój problem jest niespotykany u miłośników tej marki bo nie mogę znaleźć żadnego info.
Przy hamowaniu lewy migacz mi przyspiesza.Wiem, że to jest związane z miejscem pod kierownicą, ale migacz musi być podłączony skoro działa:) Wiec nei wiem jak się za to zabrać:)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 08, 2011 00:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 16:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wszystko wskazuje, że cosik z żarówką kierunku jest nie tak (najprawdopodobniej z tyłu). Może ma słabą masę, może nie kontaktuje ..... Trza obadać organoleptycznie
Przyspieszanie przerywacza to typowy objaw jego mniejszego obciążenia - przepalona/brak żarówki, przerwa w obwodzie ......
a jak dodam, że jak włączę przeciwmgielne tylne to mam dyskotekę z tyłu to coś zmieni?
Gdybyś miał R200, to bym powiedział "wiązka tylnej klapy"
DOKŁADNIE sprawdź całą instalację oświetleniową z tyłu na przebicia/zwarcia/brak kontaktu.
Zrób to PILNIE, bo taka dyskoteka może się pożarem skończyć przy sprzyjających okolicznościach
odkąd dowiedziałem się na trasie że gdy włącze przeciwmgielne robi mi się dyskoteka, nie włączam ich po prostu:) zabiorę się teraz za to jednak bo w końcu trzeba, ostatnio robię takie pierdoły jak lampka od zegara, bateria od pilota, chodź z tym może być większy problem, zobaczymy, dzieki
[ Dodano: Pią Lut 06, 2009 14:56 ]
może to być coś z bezpiecznikiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum