Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:30 [R416] Problem ze znalezieniem złącza do komputera...
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam jestem tu nowy i mam taki problem, byłem ostatnio na komputerze żeby sprawdzić błędy ponieważ gdy mój Rover jest zimny to na wolnych obrotach dziwnie szarpie... no i fachowiec od komputera nie mógł znaleźć złącza... Szukał pod kierownicą i koło pasażera. Gdzie dokładnie sie to znajduje??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 08, 2011 14:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie również sie męczył żeby ją odszukać a była schowana w tych kablach pod kierownica trzeba było ściągnąć tą półeczkę co idzie nad pedałami i dokładnie poszukać
złącze jest luźno pod kierownicą tudzież przymocowane do panelu plastikowego pod kierownicą, albo do konsoli środkowej i wystaje w kierunku nóg kierowcy...
spytaj fachowca, czy jest pewny że posiada testbooka, albo KTSa boscha, bo inaczej nawet jak znajdzie gniazdo (w sumie gdyby miał, to by nie miał z tym problemu ) to sobie może je pooglądać ewentualnie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum