No ja w Strzyżowie znam mechaników co jeden ma sam Rovera
Do tej pory tam oddaje im mojego Rover i jestem zadowolony z usługi Przed świętami bylem to mieli srebrnego R200 z HGF w naprawie
Warsztat się nazywa Speed i jak jedziesz z Rzeszowa to za cmentarzem kolo Orlenu skręcasz w lewo, jak z Krosna jedziesz to za Biedronka i Orlenem skręcasz w prawo. Potem w tej ulicy kolo takiej czerwonej wieżyczki (z napisem kontrola pojazdów dla ciężarowych) skręcasz przez bramę w lewo. Zaraz pierwsze dwa drzwi garażowe do właśnie oni.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ja miałem przyjemność wymieniać rozrząd w swoim 420D w Rzeszowie. Zakład prowadzi Wojciech Kaszuba. Certyfikowany przez Perfect Service.
link
Specjalizują się w japońcach, ale roverka zrobili bez problemu i nawet nie zrujnowali mnie finansowo, choć podczas wymiany zrobione zostało dużo więcej niż początkowo planowałem.
Tutaj jest wszystko i nr tel właśnie do Tomka który robi Rovery Zapytaj się.
No ja po zakupie swojego 220 D u niego robiłem wszystkie rzeczy oraz brałem dorady co wymienić. i wiele nie zapłaciłem w tedy. Części biorą z Intercars tylko terminowo u nich zawsze jest krucho
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 13:29
gadalem z nim mi za rozrzad krzyknie 150 zl czesci biore swoje ... a co do tej uszczelki mowil ze to roznie jest i ze ostatnio mial r200 z hgf i ze sama uszczelka nie pomogla i cos tam trza bylo jeszcze robic i ze 2000 zl zainkasowal za to
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
No jak chcesz Nie żebym namawiał na niego ale tak to nie znam innego warsztatu Mam jeszcze Fiat 126 i bylem u innego w Strzyżowie to zamiast naprawić mi jeszcze zepsuł w tedy go A trzeba było tylko zapłon było ustawić. Parę ludzi mi w tedy ich poleciło ze są kompetentni i w miarę tanio. Potem kupiłem Rovera i mi pomogli go dobrze doprowadzili to stanu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum