Wysłany: Sob Sty 24, 2009 09:58 [R416] Aktywacja nowego pilota
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam w moim R 416 wytępuje problem z pilotem od centralnego zamka alermu i immobilaizera, zamówiłem od gościa taki sam pilot jak mój LUCAS 3TXA KEY i już go mam. teraz pytanie czy jakieś praktyczne porady przed próbą zsynchronizowania go z systemem alarmowym, czego napewno nie robić, a co może mi ułatwić synchronizacje???????
za każdą pomoc bede wdzięczny pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 10, 2011 18:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 09:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pytanie a samemu nie da rady ( nie jest tak jak przy wymianie bateri) pytam poważnie
i drugie pytanie jeżeli nie to gdzie ewentualnie w okolicach wrocławia mógłbym to zrobić
zapal, problem w tym, ze fachowość tej firmy jest czasem poddawana w wątpliwość...
mogą np nie wiedzieć, że do zaprogramowania pilota potrzeba wszystkich sztuk, których chce się używać z danym autem (max chyba bo te nieobecne w trakcie tracą "ważność"
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum