_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 15:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Perez znam magików, którzy sa w stanie Ci to zrobić Ten tu i tak nie najlepiej wykonany do tego jeszcze prędkościomierz niewyskalowany właściwie.
A tak zupełnie na marginesie - jak dla mnie ( jażdże w lidze rFactor) to tylko zbedna przeszkadzajka. Kiedyś widziałem gdzieś gościa co sobie pół kokpitu z BMW 3 do pokoju wstawił chyba nawet razem z fotelem - polak...tez jeździ w jakiejś lidze
Mi styka kiera, choć czasem krzesło bym na fotel chętnie zamienił.
No ja tez znam typa co ma logitecha g25 bodajze?? taka co sie kreci 360 stopni. Maniak rajdow samochodowych. Jezdzi w LFS i jeszcze w jednej fajniejszej typowo rajdowej. Dal pojezdzic kiedys i dopiero sie przekonalem jaka jest roznica miedzy symulatorem, a gra.
Ja to tylko sie zastanawiam jak podlaczyc wogole zegary do komputera???
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ciekawe dlaczego mu sie nie nabijaja km, bo przeciez jak dziala predkosciomierz to automatycznie powinny sie nabijac kaemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum