Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 100 Skąd: Łomianki
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 00:24
Samo szkło.. które nie pasuje do tego lusterka które już mam( inny kształt szkła lusterka)
Jest możliwe że w serii 600 były montowane różne szkła? Różne w sensie kształtu, a nie typu(sferycze płaskie itp)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:39
NEOSSS napisał/a:
phoenix123, byly dwa typy lusterek rozniacych sie szklem do 96 roku lusterka nie skladane kwadratowe, od 96 lusterka okragle skladane..
NEOSSS, znowu się okazuje, że jednak rocznikowo chyba nie będzie tak prosto. Mój z końcówki 95 łapie się już na te składane ze śrubką od spodu do mocowania szkła i mechanizmu .
thef, ja pisze bardziej ogolnikowo bo my to dzielimy na polowki... pierwsza polowa 95, druga polowa 95 to juz model 96, pierwsza polowa 96, druga polowa 96 to jzu model 97, pierwsza polowa 97, druga polowa 97 to juz model 98... Nie chce mi sie tlumaczyc bo kolei etapow face lifitngu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum