Wysłany: Pon Mar 30, 2009 21:55 [R600] Hałas podczas jazdy
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
witam. podczas jazdy, gdy rozpędzam się do około 70km/h zaczyna mi coś hałasowac, coś jakby koła dostawały rotacji. Niedawno zostały wyważone, ale to nie pomogło, przeguby też były wymieniane. Macie jakiś pomysł co to może byc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 31, 2011 21:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
"odważniki" to znaczy te tuleje na półosiach? z jednej strony miałem przesuniętą aż prawie do przegubu ale w serwisie mi to poprawili (może coś nie tak zrobili). o jakie drążki chodzi?
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:05
Co do tego odważnika na półosi to miałem tak,że strzeliła opaska i wypolerowało pół ośke.
Na dodatek przesunął się ten odważnik w stronę skrzyni biegów i ocierając o nią powodował,że auto ściągało na prawo.
Wyciąłem to całkowicie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum