Wysłany: Czw Lut 12, 2009 17:13 Lakier w spray'u - gdzie w Warszawie?
Witam
Po zimie bede musial pozbyc sie paru 'rudych' punktów. W zwiazku z tym mam pytanie, czy ktoś zna w warszawie (najlepiej po praskiej stronie mieszalnie lakierów, gdzie za rozsądne pieniądze dobiorą mi lakier do roverka i nabija w spray? Kiedys robiłem tak w innym samochodzie, ale zamawiałem na allegro, podajac jedynie kod koloru i rocznik, niestety odcień był kompletnie inny ...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 21:08
Masz kolor CAQ czy CBT? Mam w magazynie jeszcze kilka puszek takich zaprawek.
Tomi ja też mam do Ciebie interes. Mógłbys odczytać PW? albo dołącze się do tematu, potrzebuje coś na rysy dla mojego R, kolor Amaranth, może Ty coś masz?
Nie pamiętam kodu. Podeślesz mi info z kodem lakieru?
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 22:19
To ja już kupujemy za pomocą forum.... to ja chcę filtr kabinowy, odpowiednik Filtrona K 1082 - węglowy, czyli u Ciebie Tomi to chyba Zaffo.... chcę chcę
Jutro kliknę jakieś tam kup teraz
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 22:28
Jeśli coś chcesz, to proszę na PW, a najlepiej bezpośrednio na sklep@tomateam.pl
To już już jest spam i zawsze chciałem tego uniknąć.
Dzięki.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 22:31
Tomi napisał/a:
Jeśli coś chcesz, to proszę na PW, a najlepiej bezpośrednio na sklep@tomateam.pl
To już już jest spam i zawsze chciałem tego uniknąć.
Dzięki.
Dobra, żartowałem.... już się nie odezwę. Sorki za spam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum