Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam.Wiem ,ze był nie jeden juz taki temat,ale nie mam czasu aby szukac.A wiec prosze o porade.Mam problem ze sprzeglem.Zostało wymienione w moim r75 kompletnie wszystko.Skrzynia biegow,kolo dwumasowe,wysprzeglik ,sprzeglo oraz pompka sprzegla.Teraz w Maju wymienilem pompke i robi sie pedal sprzegła coraz bardziej miekki.Obawiam sie ,ze za jakis tydzien stane gdzies i juz nie wcisne ani jednego biegu.W maju gdy mechanik mi wymienil pompke nie włozyl gumki do zbiorniczka co spowodowalo zapowietrzeniem sie sprzegla.zaprowadziłem znowu i zosatała wlozona guma i odpowietrzony układ.Do dnia dzisiejszego od naprawy minelo moze z miesiac czasu,a pedał z dnia na dzien robi sie coraz bardziej miekki.Co moze byc grane.Czy znowu sie zapowietrzyl układ,a moze zly nalany plyn? Napewno nie zalał Shella,bo mowil lecz nie pamietam co tam wlal.Prosze o porade,bo juz moja cierpliwosc dobiega konca z moim autem.Od kupna cos sie dzieje a raczej z biegami mam problemy.Zakladam jeszcze raz temat ,bo został nieslusznie zamkniety.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 17:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 17:45
dzidek76, moim zdaniem pompka. Polecam zmienić na coś innego Albo pompę Fatimexu, albo od Radziwiła, ja korzystam z tej drugiej opcji i jestem bardzo zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum