Co do regeneracji, to chyba lekkie nadużycie, myślę, że chodzi o wymianę samego wkładu (czasem udaje się, że są do kupienia ), ale podejrzewam, że różnica (cen sam wkład/cały przepływomierz) będzie niewielka.
no to pieknie 680zl, a jak wymieniles ten wklad to to jest taka sama przeplywka jak oryginalnie do rovera? nie muli ci na niskich obrotach? i jak to się przekłada?
ja u siebie tego nie robilem ale jak napisał CULTUS w podanym linku
Cytat"i faktycznie był ten sam wkład, wiec przełożyłem tylko ten wkład i teraz śmigam na nowym oryginalnym przepływomierzu za dużo mniejsze pieniądze"
czyli wszysto jest ok.
od siebie powiem tyle że jak mi się to przytrafi to zrobię tak samo
pozdrawiam
zaworu jeszcze nie czyściłem,auto nie muli,jeździ normalnie ale to subiektywne odczucia bo nie mam skali porównawczej.Sugerując się dostepnymi na forum wypowiedziami innych użytkowników tego silnika to wszysto jest ok.
bo u mnie jak odpiąłem przepływke żeby sprawdzić czy to jest jej wina to normalnie fura rwie asfalt, rozpędza się błyskawicznie. acha oznaczenie tego przepływomierza to pbt-gf30? bo nie wiem czy to jest to oznaczenie
bo u mnie jak odpiąłem przepływke żeby sprawdzić czy to jest jej wina to normalnie fura rwie asfalt, rozpędza się błyskawicznie. acha oznaczenie tego przepływomierza to pbt-gf30? bo nie wiem czy to jest to oznaczenie
Ja w swoim wstawiłem przepływomierz JC, jak znajdę numer katalogowy to Ci podam. Z mej wiedzy i praktyki wiem że przepływki z JC dobrze radzą sobie w naszych 25. Inaczej jest w przypadku R75 podobno się kiepsko spisują
acha no spoko, ale nie muli ci na tej przepływce, bo ja słyszałem , że tylko oryginalne przepływki Boscha dają rade w naszych 2litrowych dieslach . A tak na marginesie można jakiś czas jeździć z odpiętym przepływomierzem???
acha no spoko, ale nie muli ci na tej przepływce, bo ja słyszałem , że tylko oryginalne przepływki Boscha dają rade w naszych 2litrowych dieslach . A tak na marginesie można jakiś czas jeździć z odpiętym przepływomierzem???
chodzi jak trzeba, a jeżdzić można hmmm dopóki nie naprawisz
[ Dodano: Sro Lut 04, 2009 23:05 ] lineumaciel, a tak na marginesie masz też w swoim aucie klimatyzację manualną czy jakoś tak. Jak to wogóle działa ? bo u mnie latem dość kiepsko schładza, napełnia się to jakoś ? w pasacie ojca ładuje sie butle freonem i tam chłodzi jak lodówka a u mnie latem kiepsko
[ Dodano: Sro Lut 04, 2009 23:05 ] lineumaciel, a tak na marginesie masz też w swoim aucie klimatyzację manualną czy jakoś tak. Jak to wogóle działa ? bo u mnie latem dość kiepsko schładza, napełnia się to jakoś ? w pasacie ojca ładuje sie butle freonem i tam chłodzi jak lodówka a u mnie latem kiepsko
[ Dodano: Czw Lut 05, 2009 01:05 ]
??
Mam i chodzi całkiem dobrze, proponuje podjechać gdzieś na serwis na przegląd i na ewentualne dobicie czynnika. Filtr kabinowy wymieniony masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum