_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Sorry jeśli Cię uraziłem.Wpisałem tą markę bo pierwsza mi wpadła do głowy a nie dlatego aby kogoś urazić.Mogłem napisać że pewnie uczył się na autach gdzie maska otwiera się pod wiatr, albo skąd miał wiedzieć że w reno otwiera się inaczej niż w większości aut. Mea culpa. Przepraszam za nieprzemyślaną odpowiedź i prowokowanie do kłótni.
akurat jestem chyba ostatnią osobą, która chciałaby się o coś takiego kłócić
tylko po prostu mam już dosyć wypowiedzi automatycznie przyrównujących wszystko "złe" właśnie go VW a w szczególności go golfów (i nie dlatego, że jestem akurat jego posiadaczem)
żeby tego dalej nie ciągnąć to przeprosiny przyjęte i cieszmy się wspólnie ze zbliżającego weekendu i dnia Matki Boskiej Płatniczej (przynajmniej u mnie jest z ostatnim dniem miesiąca )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
ja już tak o tym wspomniałeś to rzeczywiście trochę do niego podobny
Eeeeeeeeeeeeeee tam, a 125p, a 126p? Przynajmniej nie ma szans na brak widoczności przy ostrej jeździe i otwartej masce, jak to się zdarzyło jednemu koledze podczas powrotu z Bemowa.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 00:00
A ja się przyznam, że nie zwróciłem uwagi na model auta i do końca fabuła trzymał mnie w niepewności - o co chodzi ...?? Dopiero na koniec się posikałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum