funfel, jeśli wiesz jak się tym posługiwać i nie zrobisz więcej szkód niż pożytku to kup coś takiego ja osobiście wole ręcznie to robić Nabierasz kontaktu z samochodzikiem drapiesz go za uszkiem a on ci się odwdzięcza bezawaryjną jazdą
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie polecam! 1 - W Makro/Tesco,Real/itp. można to trafić za 50zł. 2 - męczące, nieefektywne i wibracje bardzo wchodzą w ręce. Kupiłem i leży - woskuję ręcznie.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
oczywiscie ze bardzo lubie polerowac lakier swojego auta:) jak chyba prawie kazdy wlasciciel swojego samochodu.. Tak tylko ogladalem allegro i wpadlo mi w oko wiec zapytalem was o zdanie na ten temat
Osobiscie uzywalem takiego magicznego srodka (mleczko), ponoc niemiecki.. nazywa sie formula1 w takiej żółtej butelce plastikowej.. naprawde bardzo dobry i polecam.
porazka nie polecam...jak juz to porzadna za 150zl http://www.allegro.pl/ite...reg_gratis.html ale trza umiec sie poslugiwac:P bo przy pasice lekkosciernej mozna przypalic lakier
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum