Wysłany: Wto Lut 03, 2009 10:13 Roverkownia wałbrzyska do tablicy!!
Witajcie,
Na wzór koleżanki Kasjo, również chciałbym zebrać nieco niefrasobliwych posiadaczy Roverków z Wałbrzycha i okolic. W użyszkodnikach jest nieco osób. jednak jakoś tego nie widać ani na ulicach ani na forum.
Razem z kolega pioneer_SRT planujemy zorganizować jakiś spocik w okolicy. Chciałbym wiedzieć jak wiele nas jest. I czy jest w ogóle ktoś chętny na spotkanie w gronie miłośników (jak nie to będę bił ).
Ja się pisze pierwszy. Wprawdzie jeszcze Roverek nie zarejestrowany, ale jak tylko słonko przygrzeje to na pewno zobaczycie mojego bezdachowca w Szczawnie i okolicy.
Kochany Emsiku, dla mnie to może być jutro miałem jednak nadzieje ze okoliczna roverkownia sie odezwie, widać jakoś niemrawo a tak bardzo staram się zostać okolicznym dyplomatą z nagrodami - m.in. naklejek klubowych.
Dzis zbałamuciłem mojego admina (nie wałbrzyszanina). posiada 216 kanciaka ale jest niedysponowany. miejmy nadzieje sie weźmie w sobie i naprawi R-ka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum