z łaski swojej uświadomcie mnie co byście polecali, co obleci, a co nie, w takich przedziałach cenowych ... planuje zrobić jakieś audio bo już mnie trafia, to co jest
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 20:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
więc tak:
1. radio musi mieć USB lub/i karty, bo zabawa z płytami mi nie pasuje za bardzo
2. sprzęt może być gorszy, ale za to nieużywany
3. wzmacniacz jakoś mocą nie bije na głowę - mogę się mylić, proszę o wyrozumiałość i wyprowadzenie z błędu
4. co do robienia własnej budy pod głośnik to jestem raczej przeciwny, bo nie zawsze to dobrze wychodzi
takie rzeczy to tylko w erze... nawkladasz sprzetu za 1500zl zrobisz choinke a grac bedzie jak kupa... nie to zebym Cie obrazal, ale cyferki to nie wszystko... moge Ci pokazac wzmacniacze po 2k zl ktore maja po 50w na kanal... poza tym popatrz na moce RMS podanych przez Ciebie wzmacniaczy...
infinity ref to porazka po calosci... jbl takze. Co do skrzynki to u stolarza mozesz zamowic.
takie rzeczy to tylko w erze... nawkladasz sprzetu za 1500zl zrobisz choinke a grac bedzie jak kupa... nie to zebym Cie obrazal, ale cyferki to nie wszystko... moge Ci pokazac wzmacniacze po 2k zl ktore maja po 50w na kanal... poza tym popatrz na moce RMS podanych przez Ciebie wzmacniaczy...
gdybym się sugerował cyferkami to bym nie prosił o pomoc
infinity ref to porazka po calosci... jbl takze. Co do skrzynki to u stolarza mozesz zamowic.
mam doświadczenie w branży, więc mogę sobie sam zmajstrować skrzynię, ale kumpel sobie sam zrobił i wygląda ładnie ale żeby dzwięk był dobrze słyszalny to chyba nie mogę powiedzieć jakieś wskazówki w sprawie tej obudowy? kształt? sklejka czy OSB ? obita jakim materiałem?
dzięki za wszystko, teraz tylko jednego sklepu poszukać w którym się wszystko znajdzie, porozmawiać o rabacie i można zamawiać kolejny etap to montaż, ale to później ...
elips nie podpowiem bo dla mnie to jest lipa straszna... Tym bardziej w takim aucie jak 200 wystarczy dobry zestaw na przodzie + sub. Co do sklepu to moze essa.com.pl
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum