nie odpala, ale rozrusznik kręci? czy nie kręci w ogóle, albo kręci jakby chciał a nie mogł ?
czemu wymienialeś akumulator? bo nie odpalał?
jest iskra, słychać pompkę paliwa? rozrząd ustawiony dobrze?
a w ogole to co tam masz za silnik?
Akumulator wymieniłem bo tamten był całkowicie do kitu , jak odpalam to rozrusznik jakby chciał tylko niemiał siły!.silnik 1.4L. pompe paliwa słychać elegancko, wczoraj jak chciałem odpalić to jak rozrusznik kręcił to słyszałem taki delikatny metaliczny dzwięk. Mogła się iskra stracić tak nagle a rozrząd przestawić tak z dnia na dzień???
mógł się rozrząd przestawić oczywiście, a iskra też potrafi z dnia na dzień zniknąć
skoro rozrusznik słabo kręci, to może coś z przewodami nie tak, albo automat nie styka zbyt dobrze... posprawdzaj grube przewody od akumulatora do silnika, czy nie ma z nimi problemów, oczywiście sam rozrusznik też może mieć już dość
i daj znać co masz za silnik, będzie łatwiej dalej myśleć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum