Witam wszystkich
Mam problem . Pogoda za oknami jak kazdy widzi , a mi nie dziala spryskiwacz przedniej szyby . Gdy próbuje spryskać szybe to nic sie nie dzieje , nie slychać nawet silniczka . Na tylniej szybie dziala wszystko jak trzeba . Jak myslicie co się stało Bezpiecznik czy moze silniczek .
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 14:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
IMHO: może nie dochodzić napięcie na pompkę albo sama pompka padła
Do sprawdzenia - bezpieczniki -> jak OK, to odepnij kostkę od pompki i sprawdź, czy dochodzi napięcie, jak tak -> szukaj nowej/sprawnej pompki
Z praktyki wiem, że wiązka tylnej klapy odpowiedzialna jest za 90% dziwnych zachowań urządzeń elektrycznych w aucie. Też uważam, że raczej nie ma nic z tym wspólnego, ale poleciłbym sprawdzić, nic to nie kosztuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum